Вече три поредни години Anita Campbell от Small Business Trends и нейният екип избират стоте най-полезни подкастове с основна тема малък бизнес. Ето че и списъкът за 2010 е готов. Подкастовете са групирани в 10 категории: Лидерство и мениджмънт, Маркетинг и продажби, Управление на малък бизнес, Данъци и финанси, Стартиращи компании и започване на бизнес, Бизнес у дома, Технологии в малкия бизнес, Бизнес възможности и франчайз, Общи подкасти за малкия бизнес, Бизнес новини и голямата картина.

Имайки предвид насочеността на този блог, ето кои подкастове попадат в топ 100 от категорията Маркетинг и продажби (от които слушам редовно три, но благодарение на класацията, това може да се промени):


В другите категории също има интересни попадения. Напоследък слушам доста подкастове, често докато върша нещо друго - например по пътя за офиса, докато чистя вкъщи или чакам някъде. Ако сте забравили, ето и препоръките на Васи от края на миналата година.

Image via Colleen AF Venable

Публикуване на коментар


Ако попадате за пръв път в този блог и ви е интересно, можете да се абонирате с RSS четец или с имейл в полето отстрани ->