Минаха цели два месеца... Затова пък има много новини :)

Като за начало, напуснах работа в средата на август. По всяка вероятност ще започна новата (след като я намеря) от октомври, защото на 20-ти септември заминаваме на екскурзия с братовчедка ми (по-подробно за нея - в отделен пост).

Имах доста време да си подредя задачите, да изчета един куп имейли и да играя тенис, разбира се :) Така една събота докато висяхме на корта, най-спонтанно решихме, че вместо да ходим на плаж на следващия ден, е по-добре да отидем до морето :)) ей тия, спонтанните идеи, са най-хубави :)

Хората - аз, Митко и Ники (играя с нея тенис). Мястото - Созопол (там със сигурност знаех, че има кортове, пък и много ми харесва). Продължителност - 5 дни. Степен на удоволствие - 10 от 10 :)))

Тръгнахме в неделя към 7 сутринта, в 13.30 бяхме в Созопол след половин-часова почивка в Стара Загора. Извадихме голям късмет - съвсем случайно предната вечер рових из Интернет за хотели и квартири в Созопол със студио (нали все пак бяхме трима :-) и на второто място, на което се обадихме, имаше свободно студио точно от неделя :) късметлий сме и това е :) Хотелът се казва Вила Диана и беше супер като условия и цени.


В неделя и понеделник ходихме на плаж на Харманите, междувременно намерихме кортовете и запазихме час за вторник сутринта. За съжаление кортовете се оказаха неподдържани и не играхме много. Компенсирахме с перфектен плаж - отидохме на къмпинг Смокиня - страшно ми хареса! - плаж, пясък, вода, храна, квадратни метри на човек на плажа, всичко :)

В сряда пак бяхме там - духаше малко вятър, но пак беше хубаво. Ники и Митко бяха изгоряли, стояха под чадърите и не влизаха във водата :) Иначе вечер си излизахме из стария град в Созопол и междувременно гледахме мастерс турнирите в Торонто и Синсинати. Не исках да си тръгвам, като стана време да си ходим в четвъртък :) Не че имах голям избор - Ники се разболя от някакъв вирус и нищо не можехме да направим, освен да се приберем... Другата година - на къмпинг на Смокиня :)

Хубавите снимки от Созопол...

Публикуване на коментар


Ако попадате за пръв път в този блог и ви е интересно, можете да се абонирате с RSS четец или с имейл в полето отстрани ->