Много задачи се струпаха последните дни :) Като за начало реших да оползотворя свободното време и се записах на шофьорски курсове. За 3 седмици ме "научиха да карам толкова, колкото да си взема изпита". Така и стана де :) - с една грешка на листовките (можеше да мина и без нея) и 25 мин практически изпит в квартал, в който не бяхме стъпвали... оценката е "да". Тооолкова съм щастлива :) За награда са ми обещали пълен резервоар :) Голямо каране ще падне, докато се почувствам уверена де...

Вчера (събота) имаше вътрешен турнир по тенис за любителите на тенис-клуб Септември (крайно време е да врътна един сайт :-) Паднах всичките мачове: първо играх с Ивета (1:6), после с Блени (3:6 - много ми хареса да играя с нея, голямо шоу беше), после с Ники (4:6 - при положение, че я поведох 4:2 и аз незнам как я изпуснах). Накрая играхме двойки с Ники, Стефчо и Йонко. Беше много забавно, определено трябва по-често да правят турнири :))) можем да помислим и за награди :))

Днес също има доста неща да се свършат - ще ходим с Диди да сменим малко пари за екскурзията, да се уговорим кой какво ще носи и да напазаруваме някои неща за ядене... че дълъг път се очертава от София до Верона :)) Трябва да направя подробен списък, да не изпусна нещо важно :)

В понеделник отивам на очен лекар за преглед и медицинско, да си направя снимки, във вторник - на обучение за първа помощ в БЧК, и общо взето като се върна от екскурзията всичко ще ми е готово - само да отида в КАТ и да си подам документите за книжката :)

Хайде сега да действаме! :-)

Публикуване на коментар


Ако попадате за пръв път в този блог и ви е интересно, можете да се абонирате с RSS четец или с имейл в полето отстрани ->