От Junta 42 са публикували нова безплатна електронна книга, озаглавена Content Marketing Playbook: 42 Ways to Connect with Customers. Според авторите новият модел и новите правила в маркетинга предполагат не да облъчваме потребителите си с послания, а да ги придърпаме с полезно съдържание, което публикуваме под различни форми. Всяка компания трябва да разработи маркетингова стратегия за съдържанието според заложените си цели, нуждите на потенциалните си клиенти, информацията, което може да сподели, и ресурсите, с които разполага.


В електронната книга са изброени 42 начина за маркетинг на съдържанието, като за всеки от тях има обяснение, за какви продукти и фирми е подходящ и за какви не е, три ключови момента при използването му и пример на реално изпълнение. Несъмнено ще ви дойде някоя нова идея. Можете да свалите Content Marketing Playbook директно без форми за регистрация.

2 comments:

Unknown каза...

Маги, благодаря Ти сърдечно, че те има Теб и Блога Ти! Той е като една пътеводна светлина за мен в света на маркетинга. Благодарение на него научавам винаги много полезни неща и винаги имам нови идеи, как да популяризирам сайта ми :)
Страхотен блог!

Maggie каза...

Благодаря ти за хубавите думи, радвам се, че ти харесва :)

Публикуване на коментар


Ако попадате за пръв път в този блог и ви е интересно, можете да се абонирате с RSS четец или с имейл в полето отстрани ->