Невероятно, но факт. Пътниците освен, че си плащат билета за градски транспорт, трябва и да бутат трамвая. Или може би това е грижа за тяхната добра физическа форма?! Действието се развива след тунела на Люлин, близо до О'шипка, както се вижда (клик на снимката за по-голям размер).

А пък имайки предвид и брандинга на трамвая - не е чудно защо само младите бутат, а останалите стоят отстрани и наблюдават :)) Спомняте ли си първата реклама на Loop:

2 comments:

Александър Кръстев каза...

Лошолошолошо, първо: толкова стар трамвай е много кофти за рекламодателя да бъде брандиран, и второ: толкова стар трамвай е много кофти за София да бъде все още по линиите... ;(

stan каза...

Трамваят че е стар, спор няма, но случая няма нищо общо с възрастта му. Проблемът е в тролейбусните жици, които се пресичат с трамвайните и трамвая трябва да премине няколко метра по инерция. Тази картинка е често срещана на Руски паметник, където доста шофьори препричат пътя на трамвая и той остава без напрежение.

Публикуване на коментар


Ако попадате за пръв път в този блог и ви е интересно, можете да се абонирате с RSS четец или с имейл в полето отстрани ->