Срам и позор (при все че беше събота - т.е. почивен ден) ... но днес ще се реванширам с няколко поста :))

Вчера ходих на лекция в университета (става въпрос за УНСС, специалност Маркетинг - магистратура) при доц. Дуранкев - всеобщ любимец на колегите. Оказа се, че лекцията е от 13.30 часа, а не от 12.00, и прекарахме час и половина в кафето - използвахме времето пълноценно в team building. След това лекцията все пак се проведе, доцентът донесе една интересна книга - Superbrands, след това писахме молби за предметите, които ще изучаваме следващия (последен) семестър - няма нито един, свързан с маркетинг, а два се повтарят от миналата година... Очертава се скука.

Иначе направих един скромен сайт на магистратурата, в който качих всички налични материали - http://sitekreator.com/magistri - няма голям интерес и никой не пише във форума, така че имам възможност да си говоря сама там :)

Имаме задача да пишем за успехите и провалите на марки (български или чужди), постигнати благодарение на маркетинг, конкуренция, guerilla marketing или нещо друго... Вече имам някои идеи :) Като го напиша, ще го публикувам на личния ми сайт (за който се надявам скоро да е готов).

След малко ще ходим на сладкарница тук - тортите им изглеждат страшно апетитни :)
Сайтът им май още се прави - дали да им предложа SiteKreator :)

Хубаво нещо е уикенда - трябва сериозно да се замислят дали да не го направят 3 дни :)

Публикуване на коментар


Ако попадате за пръв път в този блог и ви е интересно, можете да се абонирате с RSS четец или с имейл в полето отстрани ->