Тези дни всички блогъри пишат за RadioHead и тяхната идея да предложат на феновете си сами да определят цената на албума им, ако е свален от Интернет. На членовете на клуба $9 Fare на Spirit Airlines пък им се предлагат самолетни тарифи, които са отрицателно число.

Например в определени дни тарифата за еднопосочен билет от Атлантик Сити до Детройт е -2 долара, а от Форт Лодърдейл до Канкун, Мексико - -1 долара. Има също полети до Ямайка, Кайманските острови и Хаити. За да стане човек член на клуба, може да започне с три-месечен пробен период, който струва 9 долара. След това мераклиите плащат около 30 долара на година.

И сега следва текстът с малки буквички: Отрицателната тарифа се прибавя към таксите, а не се изплаща на пътника. Обикновено таксите за пътуване на територията на Щатите са следните: по 3.40 долара на сегмент (едно излитане и кацане), до 18 долара летищни такси, 2.50 долара такса сигурност. Което пак не е зле за хората, които могат да се съобразят пътуването си с дните на промоцията.

Публикуване на коментар


Ако попадате за пръв път в този блог и ви е интересно, можете да се абонирате с RSS четец или с имейл в полето отстрани ->