След поредната пауза в постовете на този блог, пак ме налегна мотивация... Предлагам три интересни презентации в хронологичен ред, озаглавени What's next in...

What's next in Marketing & Advertising

Пол Исаксън (Paul Isakson) е стратегически партньор в space150. На 23 март той публикува в своя блог презентация на тема "Какво следва в маркетинга и рекламата", която е споделил с колегите си в space150 на специалните им сбирки What's next, които се провеждат веднъж в месеца и където колегите разказват какво ги интересува и мотивира. Неговата презентация е изпълнена с цитати и примери, а и чувството за хумор в началото не е за подценяване.

Идеята за сътрудничеството между компаниите, техните рекламни агенции и потребителите ще доведе до по-добри търговски марки е показана като кулминация на новия маркетинг, както и водещата роля, която всичко digital ще играе в него. "Modern Marketing = Making People's Lives Better"


Презентацията доста бързо се разпространява, хората я препращат на свои познати и колеги и така се появява

What's Next In Media

където Нийл Перкин (Neil Perkin) създава своята версия като допълнение на оригиналната презентация на Пол Исаксън.


What's Next In Advertising - from advertising to marketing

Ето и интерпретацията на Уве Гътшоу (Uwe Gutschow) и Дон Лонгфелоу (Don Longfellow). Според тях рекламата трябва да се промени (от това да прекъсва и води до раздразнение) в нещо, носещо стойност. "Трябва да създаваме маркетингови решения, не реклами."


Ако тази тема ви е интересна, можете да прочетете всички постове и коментари на авторите:

Бъдещето на маркетинга и рекламата
Бъдещето на рекламата е дизайна
Бъдещето на маркетинга и рекламата (redux)
What's Next In Media
Какво следва за рекламата - от реклама към маркетинг

Публикуване на коментар


Ако попадате за пръв път в този блог и ви е интересно, можете да се абонирате с RSS четец или с имейл в полето отстрани ->