Реших да споделя една презентация на Тони Шей, проведена на 26 май в Ню Йорк, в която той представя книгата си Delivering Happiness и разказва за особеностите на фирмената култура в Zappos. В рамките на 80 минути Тони споделя основните моменти в книгата (дори какви въпроси се задават на интервюто за работа и как се оценяват отговорите) и как се е стигнало до създаването на Zappos Insights. (Ако четете този пост през RSS, ще трябва да отворите блога, за да гледате видеото.)



От сайта на компанията можете да свалите аудио версията на книгата Tribal Leadership, която е една от горещо препоръчваните книги в Zappos и дори организират обучения по нея (за пълната й версия се изисква създаване на безплатен акаунт).

Новата ми изненада от Zappos е техния culture book, който получих миналата седмица и скоро ще споделя впечатления. Остават и 5 дни до края на своеобразната томбола за допълнителното копие на книгата на Тони Delivering Happiness - ако още не сте се включили, можете да го направите, като коментирате под поста.

1 comments:

Анонимен каза...

Страхотна история, страхотна книга (Delivering Happiness) страхотен усет за бизнес. Тези неща са възможни и в България, въпреки огромната разлика в мащаба и копираната идея Grabo даде ценен урок , че и тук стават подобни неща!

Публикуване на коментар


Ако попадате за пръв път в този блог и ви е интересно, можете да се абонирате с RSS четец или с имейл в полето отстрани ->