Днес накратко за втория инструмент в поредицата - NutshellMail. Той комбинира най-различни ъпдейти от социалните мрежи в един имейл, който пристига в определено от нас време безплатно. С NutshellMail можем да организираме и управляваме Facebook, Twitter, LinkedIn, MySpace, публични Ning мрежи, други имейл акаунти и т.н. от един интерактивен имейл. Има възможност да филтрираме вида на съобщенията, които получаваме. Вместо да посещаваме всеки от тези сайтове поотделно, можем да изпращаме отговори, да си обновяваме статуса, да коментираме постове, да споделяме истории, да пишем по стените на приятелите си или да туитваме - всичко това от браузъра с електронната ни поща. Ето кратко демо на NutshellMail:



От Facebook например можем да получаваме списък с предстоящите рождените дни, нови снимки, покани за приятелство, групи и събития, лични съобщения и т.н. От Twitter пък можем да виждаме споменаванията, новите последователи, хора, които са спрели да ни следват, последните туитове на определени приятели. Собствениците на фен страници във Facebook могат да изпращат безплатен нюзлетър, ако се възползват от съответното приложение.

С все по-големия брой ъпдейти в Twitter (в момента за цялата платформа са 600 в секунда) и Facebook един такъв инструмент ми се струва удачен за по-малко отворени табове в браузъра, по-малко разсейване с echofon или друго Twitter приложение и повече свършени задачки :)

2 comments:

Martin каза...

Здравей Маги,
Търсейки информация за книгите на Майкъл Гладуел попаднах на твоя блог. Прочетох доста неща и ми харесаха много. Можеш ли да ми кажеш от къде мога да си взема книгите на Майкъл Гладуел и Дан Пинк - в България?

Maggie каза...

Здрасти :) От Малкълм Гладуел на български са преведени Tipping point (Повратната точка) и Blink (Проблясък), Outliers мисля, че още я няма (ако искаш ми дай имейл и ще ти я пратя на английски). От Дан Пинк не са превели още нищо, Drive е издадена преди два месеца и я имам само в Kindle edition.

Публикуване на коментар


Ако попадате за пръв път в този блог и ви е интересно, можете да се абонирате с RSS четец или с имейл в полето отстрани ->