Накратко: Ходихме на тиймбилдинг за нашата фирма на Крушуна, после правихме тиймбилдинг на БАУРЧР на Златни пясъци, после бях на сватба в Сливен. След това ходихме за 4-5 дни до Черна Гора и Дубровник (използвахме почивните дни по 24-ти май). После имах рожден ден, важни подаръци - TFT монитор SyncMaster 732N на Samsung, ужасно много ме кефи :)

Междувременно Мира и Рени се ожениха, а снимките (особено тези на Рени) се оказаха страхотни! В работата действаме по задачите, миналата неделя започнах пак да ходя на тенис, утре ми е следващият час :) Довечера сме на концерт на Yamato Японските барабанисти в зала 1 на НДК, а после на рожден ден на Диди (много хора сме зодия близнаци).

Освен това правя уеб сайта за сглобяемите къщи на български и очаквам да се получи мнооого добре, ще се похваля, като придобие по-завършен вид. По-късно днес или утре ще пиша пак, засега ето едно кратко филмче за размисъл:



Това беше официалният вариант, който е гледан над 10,000 пъти, но там звукът се разминаваше, така че намерих горното :)

Публикуване на коментар


Ако попадате за пръв път в този блог и ви е интересно, можете да се абонирате с RSS четец или с имейл в полето отстрани ->