Ухааа – не съм писала от близо два месеца – на това му викам рекорд :) пък не съм и сигурна кой чете този блог, за да липсва на някого особено много :)

Както и да е – да започнем с новините: от 18-ти октомври съм на нова работа – маркетинг мениджър в ACE HR Services (в момента правим нов сайт, надявам до 15-ти декември да пуснем поне английската версия). И както става на всяка нова работа, отделих доста време на това да влезна в час, за сметка на този блог и на някои други неща :)

Докато се запознавах с дейността на фирмата, областта по подбор на персонал, клиенти, конкуренти и т.н., направихме една много хубава брошура с изцяло обновено портфолио, предназначена за участието ни на националния форум “Сътрудничество за успешен бизнес”, организиран от Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси. Междувременно обсъждахме новия дизайн на сайта и подготвяхме съдържанието.

Около месец отделихме на организацията на едно събитие, което ще се състои тази седмица – направих отделен сайт, специално за инициативата. Кръстихме идеята Business 2 Art, с която искаме да погомнем на млади художници, като ги запознаем с представители на водещи български и чуждестранни компании. Срещнахме се с доста хора, до четвъртък ще е доста напечено :)

Още преди да започна работа пък ме поканиха на teambuilding, където да се запозная с колежките – но за това ще разкажа друг път. До скоро!


Ако попадате за пръв път в този блог и ви е интересно, можете да се абонирате с RSS четец или с имейл в полето отстрани ->