За представянето на новата колекция Spring '06 Fitness Dance Nike решиха да вдъхновят жените по света да се изразяват чрез танц. Известният хореограф Джейми Кинг показва стъпките от клипа към песента SOS на Rihanna.

По този начин Nike успяват да създадат отношения между марката си и потребителите и да свържат бранда със съдържание, което има значение за тях. Тийнейджърките не гледат клипове заради музиката, а по-скоро заради стила на живот.

Пробвайте да разучите стъпките оттук. Аз имам още доста да се упражнявам :)

Май ще си лягам вече, че утре и яйца трябва да боядисвам. Дадох сума пари за една боя, от която се очаква да станат лъскави - като ги направя, ще ги снимам и ще сложа няколко снимки в SiteKreator :)

Лека нощ!


Не пропускайте да се включите - играта започна на 17-ти април и е страшно интересна. Ще се играе 24 дни до 11-ти май (на 19-ти е премиерата на филма). Всеки ден се подават нови пъзели, които трябва да решите, за да се борите за наградите - пътуване за четирима до Ню Йорк, Париж, Рим и Лондон, огромен пакет от Sony Electronics и други награди на стойност над 100 000 долара. Струва си човек да играе и само заради тръпката дали ще познае верния отговор... Английският на моменти е малко неразбираем, но може би така ми се струва толкова късно вечер :) Започнете играта оттук и успех!

В изминалата седмица гледахме два нови филма - Ледена епоха 2: Разтопяването и 8 герои.

Втората част на Ледена епоха е много романтична (за разлика от първата, която беше по-скоро драматична) и забавна - смяхме се много. Продълженията на малко филми са също толкова или по-успешни от първите им части, но Разтопяването наистина ми хареса повече.

Осем герои е филм на Дисни за осем кучета хъски, които остават сами на Антарктика и оцеляват цели шест месеца там. Сайтът е изцяло Flash и е много интересен - вижте го тук.

В неделя имах имен ден. Получих две книги от Мира и от Митко - Защо купуваме от Пако Ъндърхил и Как да общуваме с медиите от Сали Стюарт. Бързам да довърша Месианското наследство, за да я върна на Милена, и след това ги започвам - нямам търпение :)

Почерпихме се в пица Трол - определено си припомних защо ми харесва да ходя в Уго :) Имаше и цветя, и пари... ей такива нормални подаръци :)

И в понеделник - пак на работа... Май имам нужда от отпуска :)

Това е основната причина да не пиша петък, събота и част от неделя... Предишната седмица, когато Деси закъсня за срещата в сладкарницата, защото, както обясни - четяла книгата, честно казано не повярвах, че е толкова интересна. Но след като ми я даде, мога само да я препоръчам с две ръце :)

Не бях гледала филма и затова ми се стори удобно първо да прочета книгата и после да видя какво са направили. Незнам дали така или ако бях направила обратното - първо да гледам филма и после да чета книгата, щях да съм по-разочарована. Ясно ми е, че един филм никога не може да предаде в такива детайли една история, както може да го направи книгата... Затова и хората обикновено казват: "Книгата е по-хубава".... Ако още не сте я прочели, сега е моментът :)

Човечеството разчита на различни инструменти в ежедневието. От началото но цивилизацията ги използваме за изграждане и оформяне на нашия свят. Forbes.com съставиха списък на двайсетте най-важни инструмента на всички времена. Те са повлияли най-силно върху човешката цивилизация и са помогнали в промяната на курса на историята.

Това са:
1. нож
2. сметало
3. компас
4. молив
5. хамут
6. коса
7. пушка
8. меч
9. очила
10. трион
11. часовник
12. струг
13. игла
14. свещ
15. везна
16. тиган
17. телескоп
18. нивелир
19. рибена кука
20. длето

Интересно е - дори може да се направи цял сайт, посветен на темата :)

Кой казва, че игрите не са добри за вас? Ново проучване показва, че играенето на обикновени игри (включително пъзели и стратегически игри) подпомага умственото ни здраве и развива наблюдателността. Все още няма категоричен отговор как подобни усилия действат психологически, нито пък какви видове игри или мисловни упражнения работят най-добре. Според изследователите науката и медицината е на около десетилетие от уточняването на тези въпроси.

Според проучването хората, които поддържат здравословно когнитивно натоварване като игра на шах, решаване на кръстословици и други дейности, имат по-ниски нива на дименция, болестта на Алцхаймер и други когнитивни проблеми. Въпросът не е само за работа с мозъка обаче - също толкова важно е да сте физически активни и да се занимавате с някаква социална дейност.

Според Adrants това не изглежда да е първоаприлска шега. За да отпразнува стотния си брой с победителката от най-горещите 100 жени на корицата Ева Лонгория, списание Maxim е възпроизвело заглавната страница с размери 23х33 метра в пустинята Лас Вегас близо до курорта Primm Valley Casino, 35 мин южно от Лас Вегас и близо до границата между щатовете Невада и Калифорния.


Ако попадате за пръв път в този блог и ви е интересно, можете да се абонирате с RSS четец или с имейл в полето отстрани ->